RAHMATULLA BARAKAYEV SHAXSIYATIGA CHIZGILAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Respublikamiz adabiyotshunoslari va yosh tadqiqotchilari yaxshi taniydigan va nomini hamisha hurmat-ehtirom bilan tilga oladigan  Rahmatulla Barakayev shaxsiyati haqida koʻp yillik kuzatishlar asosida yuzaga kelgan fikr-mulohazalar xayol olamimning bir sarhadida birin-ketin toʻplanib, quyidagicha tizila boshladi