HAQIQIY ZIYOLI YOKI BARCHANING RAHMATILLA AKASI... (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mustaqil yurtimizning nomini koʻtarishga, uning shaʼnini yuksaltirishga intilayotgan insonlar olimu ulamolar orasida juda koʻp, negaki,  “ Vatan bir bogʻdir. Vatanning sodiq farzandlari bu bogʻni oʻz yurak qonlari bilan sugʻormaklari darkordir”,-degan edi jadid bobolarimizdan biri.