RAHMATULLA BARAKAYEV HANGOMALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Rahmatulla Barakayevning 70 yillik yubileyi munosabati bilan tashkil qilingan telegramm kanali orqali u kishini butun Oʻzbekiston ahli tabarruk yoshi bilan muborakbod etyapti. Kanalni kuzatib borish jarayonida shunday xulosaga keldimki, u kishi butun oʻzbek ilmiy jamoatchiligining hurmat-ehtiromini qozongan ekan.