BOLALAR ADABIYOTI VA TARBIYA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Allohning bizga bergan ulugʻ neʼmati – Qurʼoni karim, ajdodlarimiz qoldirgan  bebaho boylik – qadimiy yodnomalarda tarbiyaga alohida eʼtibor  berilgan. Yusuf Xos Hojib, Alisher Navoiy va boshqa ajdodlarimizning bitiklarida u asosiy va doimiy mavzu hisoblangan.