RAHMATILLA BARAKAYEV – OLIMNING HAYOT VA ILM YOʻLLARIGA CHIZGILAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada professor Rahmatilla Barakayevning hayot va ilm yoʻllarida erishgan asosiy yutuqlariga nazar solingan. Shuningdek, olimning bolalar adabiyotini oʻrganish ilmida tutgan oʻrni, adabiyotshunoslik muammolariga yondashuv prinsipi, ilmiy mahorati bilan bogʻliq tahlillar amalga oshirilgan.