RAHMATLARDAN BARAKA TOPGAN OLIM (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Rahmatulla Barakayev O‘zbekiston Fanlar akademiyasining turli davrlarda turlicha atalib kelgan hozirgi O‘zbek tili, adabiyoti va folklori instituti ilmiy jamoasiga iqtidorli va zahmatkash olim, jonkuyar va mehribon ustoz, mohir fan tashkilotchisi, qadrdon do‘st va ulfat, namunali oila boshlig‘i sifatida tanilgan ajoyib inson bo‘lib, u hozirgi kunlarda yelkasidagi 55 yillik mehnat yuki bilan o‘z tavalludining muborak 70 yilligini nishonlamoqda.