АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ДАРС ЖАРАЁНИДА ҚЎЛЛАНИШДА КЕЛИБ ЧИҚАДИГАН ҚИЙИНЧИЛИКЛАР (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада ўқув жараёнини компьютерлаштириш муаммоларини ҳал қилишда қандай асосий ютуқлари борлигини, улар ўқитишда фаолиятли ёндашуви тамойиллари билан қанчалик боғлиқлигини кўриб чиқамиз. Педагогик адабиётларда компьютерда ўқитиш одатда «компьютер ўрганишнинг техник воситаларидан бири бўлган шундай ўқув тизими» деб тушунилади[1].