XOJELI DOSLIQ QALASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Globallasıw procesi kúsheygen búgingi kúnde birge islesiw hámde tınıshlıq degen ullı baylıqtıń kepili bul doslıq, bawrikeńlik bolıp tabıladı. Doslıq múnásebetleri bekkem bolǵan jerde ǵana rawajlanıw, alǵa ilgerilew boladı. Hárbir watan ushın sadıq perzenttiń júreginde bawrıkeńlik sezimi bárhama tolıp tasıwı kerek.