МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДАГИ АҲОЛИ ДЕМОГРАФИЯСИНИНГ ИЖТИМОИЙ АСПЕКТЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Орол денгизи инқирозининг кескинлашуви бизни анъанавий табиатдан фойдаланиш масалаларини ўрганишга мажбур қилади, бу инқироз оқибатларини сезиларли даражада юмшата олади ва кўплаб устувор муаммоларни ҳал қилишга ёрдам беради [1].