БЕРДАҚ ЭНЦИКЛОПЕДИЯСЫ: «ШЕЖИРЕ» – ТАРИЙХЫЙ ЭТНОЛОГИЯЛЫҚ ДЕРЕК (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Шығыс Европа менен Орайлық Азия аралығында жасаўшы туркий этнослар менен түркий емес этнослардың (финно-угор) көп әсирлик ҳәр қыйлы «симбиоз»лары нәтийжесинде, олардың этно-фольклорында, этно-мәденияты, этно-лексикасы ҳәм этно-тарийхында «идентивлик» жақынлықлар ҳәм дәстүрийлик сақланғанын көремиз.