ТЕМИРШИЛИК ПЕНЕН БАЙЛАНЫСЛЫ ИСЕНИМ ҲӘМ ДӘСТҮРЛЕР (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ҳәр бир халықта жасаў шәраяты, күнделикли турмысынан келип шыққан ҳалда әсирлер даўамында дәстүр ҳәм исенимлер қәлиплесип барған. Орта Азия халықларында өнерментшилик тараўында да исенимлер, дәстүрлер болғанлығын бир қатар алымлар Е.М.Пещерова, Х.Есбергенов, А.Өтемисов, Н.Тлеубергенова, А.Очилов, А.Аширов С.Давлатова, Долговлар өз илимий мийнетлеринде жазып өтеди.