ANA TILI-MILLET RUWXI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Hárbir xalıq millet sıpatında tanılıwı ushın, eń dáslep,oniń óz milliy tili bolıwı kerek. Sebebi, til millettiń birinshi belgisi hám baylıģı sanaladi. Ans tilin joģaltqan xalıq millet sıpatında jasay almaydı.