TIL - MILLETTIŃ AYNASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Til - hár bir xalıqtıń ruwxıy baylıǵı, qádiriyatlar negizi hám tiykarǵı qarım - qatnas quralı esaplanadı. Sonlıqtanda ázel - ázelden xalqımızda «Til - millettiń aynası», «Til jasasa, millet jasaydı», «Tilge itibar-elge itibar» degen tereń mánili sózler biykarǵa aytılmaǵan.