I.YUSUPOVTIŃ “DALA ÁRMANLARI” POEMASINDA METAFORIZACIYA QUBILISI HÁM STILISTIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Barlıq kórkem shıǵarmalarda derlik metaforalar kórkem ádebiyat tilin bayıtıwda stillik hám funktsionallıq xızmet atqarıp, qálegen shıǵarmanı dóretiwde jiyi paydalanılatuǵın troplardıń biri.