ÁBDIRAXMAN JAMIY "TOQPAQ ATA" QOYÍMSHÍLÍǴÍ HAQQÍNDA (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Musılmanlar Qaziyati Moynaq rayonınıń "Toqpaq ata" Jome Meshiti Moynaq rayonınıń kún batar jaģında 3-4 kilometr qashıqlıqta Qıpshaq awiliniñ arqa jaģındaģı Ústirt tawınıń eteginiń gúmbezinde jaylasqan.