ÓTESH ALSHÍNBAY ULÍ POEZIYASÍNDA SINONIMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Til baylıǵınıń bir kórsetkishi-sózlik quramnıń san jaǵınan kóp bolıwı,sapası jaǵınan iykemliligi,usı til baylıǵınıń bir kózi onıń sinoniminde boladı.Tilde sinonimler qansha kóp bolsa, bul sol tildiń júda bay til ekenliginen derek beredi.