K. MÁMBETOV SHÍǴARMALARÍNDA FRAZEOLOGIZIMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Frazeologizimler basqa turaqlı birliklerge qaraǵanda óziniń qurılısı, mánisi, obrazlılıǵı menen ajıralıp turadı. Olar tildiń obrazlı ekspressivlik quralı sıpatında xizmet etedi.