ULIWMA BILIM BERETUǴIN MEKTEPLER USHIN SABAQLIQ JARATIWDIŃ TEORIYALIQ TIYKARLARI (QARAQALPAQ TILI (MÁMLEKETLIK TIL) SABAQLIǴI MISALINDA ) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
В статье рассматривается теоретические основы разработка учебных книг для общеобразовательной школы