QARAQALPAQ BALALAR DRAMATURGIYASÍNDA SYUJET HÁM KOMPOZICIYA (MONOLOG, DIALOG, EPILOG, PROLOGTÍ, UVERTYURANÍ QOLLANÍW MÁSELELERI) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
XX ásirdiń aqırı XXI ásirdiń basında qaraqalpaq balalar dramaturgiyasına ózleriniń izleniwshiligi, ayrıqsha jańashıllıǵı menen belgili bolǵan dramaturglerden K.Raxmanov, K.Karimov, G.Tursınova, K.Muwsaev, Í.Aybatov hám taǵı basqalar jámiyetimizdegi balalar ómirindegi, turmısındaǵı júz berip atırǵan jetiskenlikler, kemshilikler, jeterli dárejede rawajlanıp atırǵan tabısları haqqında turmıs haqıyqatlıǵın hár qıylı obrazlar arqalı jetkerip beriwde óz sheberliklerin kórsetti.