G. DÁWLETOVA SHIĠARMALARINDA METAFORALARDIŃ OBRAZLÍ QOLLANILIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Метафора грек тилинен алынып, мета – қайтадан, фора – көширемен деген мәнини аңлатады. Метафора көркем шығармада ең өнимли қолланылатуғын троплардың бири.