INTERNET TARMAQLARÍNDA QARAQALPAQ TILINIŃ RAWAJLANÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Hámmemizge belgili, XXI ásir – innovaciyalıq texnologiyalar ásiri. Bunıń ishinde internet dep atalǵan pútkil dúnya júzlik tarmaqlar sisteması ómirimizdiń ajıralmas bólegine aylanıp úlgerdi. Biz búgin qálegen nársemiz haqqında maǵlıwmat alıwdı qálesek, lappa internet arqalı tawıp alamız.