SHAWDIRBAY SEYTOVTIŃ “KÓP EDI KETKEN TIRNALAR” POVESTINDE TOPONIMLERDIŃ QOLLANILIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Toponimika – belgili bir jerdiń, aymaqtıń,geografiyalıq atamalardıń jıynaǵı.Qaraqalpaqstan toponimikası leksikologiyanıń geografiyalıq atamalardı úyrenetuǵın bólimi [1.342] Túsindirme sózlik