ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ «АШЫҚЛЫҚ» ДӘСТАНЛАРЫНЫӉ АТҚАРЫЛЫЎЫ ҲӘМ ХАЛЫҚ БАҚСЫЛАРЫНЫӉ РЕПЕРТУАРЫНДА ТУТҚАН ОРНЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Үлкен әдебияттыӊ бир тараўы болған қарақалпақ әдебияты өзиниӊ барлық тарийхый дәўиринде басқа туўысқан халықлар мәденияты менен өз-ара байланыста, бир-бирине тәсир етиў арқалы өсип ҳәм раўажлана отырып, пүткил адамзат мәдениятына өзиниӊ пайдалы тәсирин тийгизди.