QARAQALPAQ XALIQ-NAQIL MAQALLARINDA KÁSIPLIK SOZLERDIN QOLLANILIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Qaraqalpaq xalqı óziniń uzaq tariyxına iye. Óz tariyxı dawamında xalıq túrmıs tirishiliginen kelip shıǵıp, túrli naqıl-maqallar, danalıq sózler dóretken. Xalıq óziniń shuǵıllanǵan túrli kásip túrleri menen belgili bolıp, oǵan sáykes bir neshe kásiplik sózler naqıl-maqallar tilinde qollanılǵan.