Q.MÁTMURATOVTÍŃ «TERBENBES» ROMANÍNDAǴÍ SÁLEMLESIWGE BAYLANÍSLÍ ETIKET SÓZLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Tilimizdiń hár qanday etiket sózdiń óz qollanılıw jaǵdayları hám jumsalıw tarawları bar. Ol, álbette, hár qanday adamnıń pútkil, tutas ómiri dawamında qáliplesip, tolıǵıp, ayırım waqıtlarda ózgerislerge de ushırap otıradı.