QARAQALPAQ TILIN ÚYRETIWDE GRAMMATIKALIQ MATERIALLARDAN PAYDALANIWDIŃ LINGVODIDAKTIKALIQ TIYKARLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Qaraqalpaq tili Qaraqalpaqstan Respublikasınıń mámleketlik tili bolıp, onı bilimlendiriw shólkemlerinde oqıtılıwı ulken áhmiyetke iye.