ТҮРКИЙ ХАЛЫҚЛАРДЫҢ ЕРТЕ ДӘЎИРЛЕРДЕГИ ЕСТЕЛИКЛЕРИНДЕГИ СОМАТИКАЛЫҚ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРДИҢ– ЛИНГВОМӘДЕНИЙ БИЛДИРИЛИЎИ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги соматик фразеологизмлар анализ қилинган. Эталонлар,лингвокультуремалар,метафоралар ва фразеологизмларнинг лингвокультурологик бирлик эканлиги илмий далилланган. Фразеологизмларнинг тиллик хизматлари ҳақида илмий хулосалари берилган.