KOREYS TILIDA SINXRON TARJIMANING ASOSIY TURLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Sinxron tarjima – bu muloqotni osonlashtirish uchun ishlatiladigan professional tarjima usuli. Ushbu maqola koreys tilida sinxron tarjima haqida umumiy ma’lumot beradi va sinxron tarjimaning ahamiyati va uning qanday holda ishlatishi haqida ma’lumot beradi.