MAHMUDXO‘JA BEHBUDIY VA HOJI MUIN (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada Turkiston jadidlarining ma’naviy otasi Mahmudxo‘ja Behbudiy va u bilan birga faoliyat yuritgan Hoji Muin Shukrullayev o‘rtasidagi munosabatlar haqida so‘z yuritiladi.