ЗАНИМАТЕЛЬНАЯ МЕТОДИКА ОБУЧЕНИЯ РУССКОМУ ЯЗЫКУ «РУССКИЙ ЯЗЫК С РОДНЫМ УЗБЕКСКИМ: ИНТЕРЕСНО И ЛЕГКО» (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақола муаллифи томонидан олий таълим муассасалари нофилологик йўналишларида ўқиётган ўзбек тилли талабалар учун рус тилини қизиқарли ва жадал ўргатиш методикаси ишлаб чиқилган. Шунингдек, Ўзбекистонда рус тилини ўрганиш истагида бўлган, катта ёшли аҳоли, жумладан, ўзбек талабаларига ушбу хорижий тилни ўзбек тили билан қиёслаб жадал ўргатиш мақсадида “Рус тилини она тилим – ўзбек тили билан ўрганиш: осон ва завқли” инновациявий ўқув дастури ҳам тайёрланган.