GONZO-JURNALISTIKASINING O‘ZIGA XOS XARAKTERLI USLUBI VA TILI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu tadqiqot ishida gonzo-jurnalistikasining uslubi va tili, o‘ziga xos xarakteri, matn kompozitsiyasi, muallif fenomeni, uslubga xos ramzlar tadqiq qilindi. Uslub asoschisi Hanter Tompsonning “Kentukki derbisida yengiltak va axloqi buzuqlar” maqolasining tili o‘rganildi.