MEDIA MAKONIDA IJTIMOIY TARMOQLAR FAOLIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Hozirgi kunda butun dunyo boʻyicha koʻpgina insonlar ijtimoiy tarmoqlardan keng foydalanib kelmoqda. Bu insoniyat uchun juda koʻp sohalarda keng imkoniyatlar ochib beradi. Axborot muloqoti shaxsni tarbiyalash, taʼlim berish va shakillantirishning asosini hosil qiladi.