ФРАНЦУЗ АУДИОВИЗУАЛ СЕКТОРИДАГИ FRANCE 24 ҲАЛҚАРО ЯНГИЛИКЛАР ТЕЛЕКАНАЛИНИ ТРАНСЛЯЦИЯ ТИЛЛАРИ ҲАҚИДА (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мазкур мақолада Францияни ҳалқаро янгиликлар телеканали ҳисобланган France 24 ни транцляция тиларини жорий этишнинг кетма-кетлиги ва эволюцияси, шунунгдек транцляция тилларини танлаш аспектлари ҳамда сабаблари ҳақида сўз боради. Шунингдек, бу жараёнлар илмий адабиётлар, архив материаллари ва манъбалар асосида таҳлил қилинган.