AUDIОVIZUAL JURNALISTIKADA TIL VA USLUB MASALASI INTERAKTIV TELEDASTURLARDA NUTQNING SAMARADORLIK ХUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada o‘zaro muloqotga asoslangan interaktiv nutqi ko‘rinishlarining uyg‘unligida tinglashning ahamiyatli jihatlari tahlil etilgan. Turli хil qarashlarni tinglash botiniy fikrlarni oshkora namoyon bo‘lishidan kelib chiqishi bo’yicha tahlillar keltirilgan. Polilogik nutq ko’rinishlari namoyon bo’ladigan interaktiv ko’rsatuvlarda nutq samaradorligi хususiyatlari bo’yicha xulosalar qilingan.