Мәмлекетлик емес телеканалларда тил мәселеси (“Jaslar TV” телеканалы мысалында) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Бу мақалада мәмлекетлик емес телеканалларда яғный, “Jasalar TV” телеканалының “Qaraqalpaqstan online” информацион бағдарламасы талықланған ҳәм тийисли жуўақ шығарылған.