JURNALISTNING PROFESSIONAL KOMPETENTLIK MEZONLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada jurnalistning professional kompetentligiga nisbatan ilmiy-nazariy qarashlar umumlashtirilgan va to‘ldirilgan, yangi nazariy va empirik ma’lumotlar taqdim etilgan.