OZOD SHARAFIDDINOV PUBLITSISTIKASIDAGI O‘ZIGA XOS JIHATLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada Ozod Sharafiddinov publitsistikasining o‘ziga xosligi, uning zamondosh publitsistlardan ajralib turadigan jihatlari, publitsist maqolalarida ilgari surilgan g‘oyalar to‘g‘risida fikrlar keltirib o‘tilgan. Shuningdek, Ozod Sharafiddinov publitsistikasini o‘rgangan hozirgi zamon olimlarining ishlari to‘g‘risida ham so‘z boradi.