ҚУЛ УБАЙДИЙ ДЕВОНИНИНГ ЎРГАНИЛИШИ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Мазкур мақолада Қул Убайдийнинг адабий мероси, адабий мероснинг ўрганилиши билан боғлиқ жараёнлар, шунингдек, шоирнинг бизгача етиб келган туркий, форсий ва арабий тилларда ёзилган икки девон ҳамда ҳикмат ва нома жанридаги шеърлари, адабий мероси таҳрири ва матншунослик аспектидаги тадқиқотлар устида сўз юритилган.