“YULDUZLI TUNLAR” BADIIY-TARIXIY ASARINING TILI VA USLUBI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
tarixiy asarlarda til va uslub murakkab, mas'uliyatli masala hisoblanadi. Ushbu maqolada badiiy-tarixiy asar tili va uslubi Pirimqul Qodirovning “Yulduzli tunlar” asari misolida tahlil qilinadi. Shuningdek, tarixiy faktlarning badiiy-tarixiy asardagi ifodasini tadqiq etadi.