ADABIYOTSHUNOSLIK MAVZUIDAGI POLEMIK MAQOLALARNING MATBUOTDA YORITILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada matbuotda ilk polemik maqolalarning paydo bo'lishi borasida so'z boradi. Jumladan, adabiyotshunoslik borasida kechgan bahslarning matbuotda yoritilishi borasida tahlil qilinadi. Shu bilan birga davriy nashrlarda yoritilayotgan polemik maqolalari obyekti jihatidan tasniflanadi.