ASHURALI ZOHIRIY PUBLITSISTIKASIDA TIL VA IMLO MASALALARINING YORITILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur ilmiy maqolada jadid matbuotining yirik namoyandalaridan biri, muharrir va publitsist Ashurali Zohiriyning til va imlo xususidagi maqolalari tahlil etilgan.Publitsistning XX asr boshlarida chor mustamlakasi sharoitida o‘zbek adabiy tilida yuz bergan o‘zgarishlar va ona tilining millat o‘zligini saqlab qolishdagi muhim ahamiyati doir ilg‘or g‘oyalari o‘rganilgan.