HARBIY NASHRLAR MATNIDAGI XATOLIKLAR TIPOLOGIYASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Harbiy nashrlardagi xatolar tipologiyasini bilish, matnni tahririy tahlil qilish muallif fikrini aniqlashtirishga, tayyorlangan materiali shaklini mukammallashtirishga, medimatnning kommunikativ ta’sirchanligini oshirishga, axborotni audtioriyaga aniq, qisqa va lo‘nda shaklda yetkazishga xizmat qiladi. Mazkur maqolada O‘zbekistonda chop etilayotgan, harbiy sohaga bevosita ixtisoslashgan ayrim nashrlardagi yangiliklarda uchraydigan xatolar misolida muammo tahlil etiladi va yechim izlanadi.