BADIIY MATNNING LINGVOPOETIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Maqolada lingvopoetik tadqiqotlar tarixi va filologik fan sifatida lingvopoetikaning asosiy nazariy qoidalari adabiy matnlarning estetik ta`sirini ularda qo`llaniladigan stilistik jihatdan belgilangan lingvistik birliklarning roli va funksiyasi bilan bog`liq holda o`rganishga qaratilgan.