ADABIYОT AYRIM TURLARI TAHRIRINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada noshirlik, nashriyot ishlari, tahrir, tahrirning turlari, adabiyot ayrim turlarining o‘ziga xos jihatlari, asarning sifatli tahririda muharrirning tajribasi o‘rganilgan.