SAFARNOMALARDA MUALLIF SHAXSI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada badiiy-publitsistik ijodning eng qadimiy turlaridan biri hisoblangan safarnomalar, muallif tomonidan bosib o‘tilgan yo‘l, safar haqidagi tasvirlar va uning asosiy xususiyati tahlil qilinadi.