MAQSUD QORIYEVNING “IBN SINO” ROMANIDA BOSH QAHRAMON TASVIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqola Maqsud Qoriyevning “Ibn Sino” romani bosh qahramoni tasviri haqidadir. Romanda yozuvchi bosh qahramon qiyofasini butun asar davomida tasvirlaydi, xarakteriga xos jihatlarni asar voqealari davomida izchillik bilan yorita boradi.