QUTLIBEKA RAHIMBOYEVA SHE’RIYATIDA FOLKLOR AN’ANALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada Qutlibeka Rahimboyeva she’riyatida folklor an’analarining ahamiyati to‘g‘risida fikr yuritilgan. Bir qancha she’rlari o‘rganilgan va tahlil qilingan. Lirik “men” ruhiyatini ochishda folklor obrazlari va his-tuyg‘u mutanosibligi masalasiga e’tibor qaratilgan. Shoiraning an’anaga yondashuv usuli, ijodiy mahorati xususida mulohazalar berilgan.