АЛИШЕР НАВОИЙНИНГ «САДДИ ИСКАНДАРИЙ» ДОСТОНИНИНГ КОММУНИКАТИВ ХУСУСИЯТЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада Алишер Навоийнинг “Хамса” асари таркибига кирувчи “Садди Искандарий” достонининг коммуникатив аспектлари тадқиқ этилган. Жумладан, асар таркибидаги коммуникативлик, хусусан, сиёсий коммуникативлик унсурлари ўрганилган. Мумтоз бадиий асар мисолида сўз ва ахборотнинг коммуникациялашувдаги ўрни очиб берилган.