ERKIN VOHIDOV IJODIDA NAVOIY AN’ANALARINING AKS ETISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekiston xalq shoiri Erkin Vohidovning ijodida Alisher Navoiy an’analarining aks etishi, ulug‘ mutafakkir asos solgan an’analarning XX asr o‘zbek adabiyotida muvaffaqiyat bilan davom ettirilganligining ahamiyati va dolzarbligi tahlil qilib berilgan.