RAUF PARFI HIKOYALARI BADIIYATI (“Sadaqa -raddi balo”, “Yolg‘iz”, “Darz” hikoyalari misolida) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining zabardast vakili Rauf Parfi ijodiga oid hikoyalar tahlil qilingan.Rauf Parfining nafaqat shoir balki nosir sifatida ijodini ham tadqiq qilmoq dolzarb mavzulardan biridir.Maqolada imkon darajasida shu masalaga yechim berilgan.